Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergiven

 

 

när inte behovet

av att känna

längre finns kvar

säg mig

vad har man då blivit?

 

måttligt livstrött

meningslöst skapad

som ett korthus

man byggt

sedan rivit?

 

det finns inget svar

bara ekot

av något som rasat

 

obarmhärtigt ställd

inför något

jag länge har fasat

 

 

ensamheten

 

(e-12




Fri vers (Fri form) av Christian Eriksson
Läst 302 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-22 22:07



Bookmark and Share


  "Milou"
Det du skriver berör, tack!
2012-06-14

  M.A.J.R
Det finns så mycket i dina ord som beskrivet intet!
Du är mycket, mycket skicklig!
2012-05-22

  ResenärGenomLivet VIP
Man känner verkligen ensamheten i dina ord.
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Christian Eriksson
Christian Eriksson