Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag var det vi

du känner mig inte
och kommer nog aldrig heller att göra det
men jag tänker att vi
kunde ha haft det helt okej
tillsammans

för du gjorde mig glad idag
du frågade om det som fått många tårar att gråtas
och du hade något att säga
och vi lät tystnaden tala med oss




Fri vers av aPorcupine
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-12 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine