Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ångestfylld upptäckt




Uppförsbacke

 

Jag sprang uppför berget
för någon sade:

"snart vänder det
och går utför"

Jag har därför sprungit 
genom livet
uppför berget

och visst går det nu utför


med hela livet...


(e-12




Fri vers av Christian Eriksson
Läst 360 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-25 00:23



Bookmark and Share


  Blåbäret
kan känna igen kampen här,
som har blivit en vardaglig del av livet...
så plötsligt rämnar allt och man tappar fotfästet...och då går det fort utför, som ett okontrollerat ras...
2012-06-06

  ResenärGenomLivet VIP
Oavsett hur livet ser ut så finns det hopp.
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Christian Eriksson
Christian Eriksson