Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi fortsätter forska förundras och förvånas, vissa människor bara ger oss energi




lusläser beskrivningen
om livet

det finns saker de forskat på
forskar på

självuppskattning


det är varmt
som feberuppstigande

fälten vädras
ljumma

tunna

vindar


svartsynen försvann i dimman

i kärleken
i kemin mellan oss


jag tackar en lycklig stjärna
för vad vet du

kosmolog

om en stjärnas känslor och tankar


om tid
fanns

skulle tiden fixa allt


när tiden relativ
rör sig på spåret

vaknar reflexer

på tåget


jag finner dig på stationen
den med vackra gulddekorationer

självlysande reflektioner

av stjärnor
lyckliga

perronger av glädje


med bara en enstaka människa
som kan misstas för en stjärna

förgyller du min dag

mitt liv


snorta blir mindre viktigt
jag lägger mig

faller i sömn
i dröm


som väcker även de döda

minnena till liv


och det skiner och gnistrar
jag skrattar och lyssnar

till den


klangsymfonin

rätt förvånad
accepterande

morfinerade


medicin
är lika med

mina närmaste kära

stjärnor
människor

i mitt liv



















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-23 08:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stjärnsligt gott
och lysande
mänskligt
2012-05-27

  Ljusletaren
Nu svär jag ... så förbannat bra skrivet.
Gillar och gillar mycket/ kram
2012-05-23

    ej medlem längre
Härlig och smärtsam.Bra!!!!
2012-05-23

    ej medlem längre
text, som berör..
2012-05-23
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP