Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revbenstango - no further explanation




när
det stängs
avlidet gnids
revbenstango
xylofon

rullar stenar utmed
slänter vid gränser om
kring med

utan

bry


för ibland i din monolog förklarar du vikten av att veta allt höra
allt
lyssna så förbannat bra


tinnitus botar



när
det stängs
revbenstangon sluter
hacket repan

den dåliga stiftet som aldrig byttes ut
förklädnad ande

dimma
so what

jag spyr



kemi
substanser
aspergers syndrom och de nedrans bokstäverna

när jag lyssnar
hör jag ingenting

endast pipljud



för din röst har tystnat
gått förbi

rullat skakat

världen o fjärilsvingen



när det stängs
kamrar kramar ut

venvänner kopplas samman

så slänger du din svarta kappa
går ut



ser att dina frimärken är slut
men mina ligger på hög

så vad fan har hänt
du talar i gåtor nu



jag går idag också dit
jag knappast når

inte ser en nål
inte ett öga

för det sluts



ögonfransen avslöjar
tåren mascaran



jag rinner idag

rider in i dimman för jag vet


slutna ur
slutna rum


öppnar någonstans ändå












Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-05-23 16:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Javisst, ännu en vissen dager för en sökare...pensionär snart, men jag går inte med i PRO, så det så.
2012-05-23

    ej medlem längre
du lyckas väldigt väl, med denna fina
spännande text! jättebra ju!!
2012-05-23

  Nanna X
sorgligt vackert!
2012-05-23

  Anya VIP
En stark gripande text om inre rum.
2012-05-23

  Niclas Petersson VIP
"rider in i dimman för jag vet


slutna ur
slutna rum


öppnar någonstans ändå"


Fantastiskt slut.
Gillar. Mycket.
2012-05-23
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP