Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själs konvolut


Nu vilar vi ett slut
på de toner som gömts,
i min själs konvolut
och de drömmar som drömts.

Nu läggs strax mitt hjärta
upp på en bricka av guld,
och slår utan smärta
för vår kärleks skull.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-23 17:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mjukt och vackert skriver du.
2012-05-23

  LenaJohansson VIP
som en sång...
2012-05-23

  alvan
Härligt! Snyggt flyt och fint innehåll i denna.
2012-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP