Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den gamla idioten - cinnamonbungirl


Tacksam för all skit - välkommen in i stugvärmen. Kaffe? Kanelbulletjejen hälsar på.



tack
strindberg, för att du finns

mannen är en människa
jag säger inget annat

men han är redlös av argumentation
trots det

gillar jag att han talar
snackar skit


ja inte strindberg alltså
det är bara namnet

en som lever


han bär hatt
rock

stock



själv är jag anammad
ammad
född
embryo

ägg
spermie

jakten

slakten



*



galoppen
det ofrivilliga badet

på träningsvideo


på stranden
vid sjön

slog vad

jag fick ett bad

25 cent


alla log - jag var miss wet t-shirt då


men det kommer ingen ihåg
utom brecht

som nu är en död häst



och här sitter jag
och längtar

efter rus

brus


distade gitarrer
som bara neil young kan

rocka som ett barn

ett embryo



i morsans breda livmoder
fick jag luft

och vingar

och sjöng
som kate bush


resten är

historia



vill du ha?

cinnamonbuns











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-05-23 18:02



Bookmark and Share


  Jocy Joyless
Oh lovly poem!
2012-05-31

    ej medlem längre
Bra
2012-05-24

  Peter Olausson VIP
kan se dig på scenen med den texten!
2012-05-23

    ej medlem längre
Med värme och humor blev den här texten nåt alldeles extra. Gillas!
2012-05-23

    ej medlem längre
Underbar text med stora svängningar och glimten i ögat.
2012-05-23

  Nanna X
skönt sväng, roliga rim!
2012-05-23

    ej medlem längre
Kul på min ära! Gök å trök...
2012-05-23

  Ljusletaren
Originellt skrivet ... men det satt där ändå ;.)
Gillar detta/ kram
2012-05-23

  Larz Gustafsson VIP
Youngs gitarr är oslagbar på vissa liveversioner av "Hey Hey My My Rock'n'Roll Can Never Die".
2012-05-23
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP