Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lila regn

det finns så mycket jag vill visa dig
alla dom platser där jag har tänkt
mina största tankar
alla naturjuveler där min själ
fått gråta ut
dom platser där man kommer åt solen längst
och fortfarande är vid vattnet du håller av så
det gör mig illa
att inte kunna visa dig dessa platser
för dom finns inte
jag ville bara få dig att le

en sista gång




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 231 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-23 19:31



Bookmark and Share


  anits VIP
Smärtsamt och fint skrivet
2012-05-23

  Rise Little One
Ett nytt sätt att beskriva smärtan...
2012-05-23

  surface to air
Den här texten tycker jag väldigt mycket om, jättefin
2012-05-23

  LenaJohansson VIP
fin...
2012-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling