Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Splitter i mina lungor (2008)

Regnbågen är frusen.
Ty alla kyliga ord har infekterat min omvärld.
Saknaden i mitt så kallade hjärta har spridits.
Likt splitter i mina lungor,
Frost som lindar sig kring mitt bröst.
Dina hårda ord, vassa kommentarer.
Ty dina blickar har aldrig riktats mot mig.
Din själ är svart och självupptagen.




Fri vers av Katharina BR
Läst 315 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-23 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katharina BR
Katharina BR