Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskapsutopi

tystnaden är bekväm
känslan jag sände dig
måste ha snavat på tröskeln mellan oss
eller så förstod den problematiken
och for iväg till förnuftets himmelrike
efter att den hade lämnat min kontroll
innan den nådde din
det var ett precist taget beslut
av den varma välmående känslan
som räddade mig
som svek mig
det här är redan för långt gånget
så flyg med mig
vi viker ihop verkligheten
och gömmer den i ett rum där ingen letar
vi låser dörren
vi smälter nyckeln
för att sedan gjuta två ringar av den

som vi bär i vänskapens tecken




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 184 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-23 21:34



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vackert förmedlat...ja
2012-05-24

  anits VIP
Myckert vackert och målande
skriver du
2012-05-23

  marie-helene
Du skriver så vackert, man förstår känslan
du förmedlar...Du är en poet verkligen..
2012-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling