Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Homotankar

Sitter och väntar på någon

hos homopaten.

Vad betyder egentligen

homopat?

Vad betyder alla möjliga ord?

Homofil   hydrofil   lipofil

Homofob   hydrofob   lipofob

Naprapat   psykopat

Patient   patiens

Homo   betyder människa

Fili       tycka om ,älska

Fobi   rädsla, avsky.

Själv är jag en hydrofil

som tycker om alla människor.

( Efter en vecka har jag förstått att det heter homeopat, men strunt i det!)




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-23 23:14



Bookmark and Share


    TORUS
Cool
2012-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP