Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törstig krona

det är tyst vid sjön
jag tror det är natt
allt är stilla
bortsett från träden som böjer sig ner
mot ytan för att släcka sin törst
samt för att ge sin krona näringen först
rötterna är sanslöst snåla med att vidarebefodra vätskan uppåt
ytan börjar dansa när grenarna varsamt når den
det är fortfarande tyst
och den mörka klara himlen blir större
när träden bugar sig för att dricka
jag ser så mycket sky
att jag nästan tappar förståndet
men jag klarade mig denna natt
när träden släckte sin törst




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 151 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-24 09:04



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vackert
2012-05-26

  Dufvenberg
Målande, kan fantisera om hur jag sitter mitt i allt och bara insuper. Vackert
2012-05-25

    ej medlem längre
Vajert Carl!!!
2012-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling