Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God morgon

Drar undan tunna slöjor av smärtan som plågar

Vågar vakna och känna morgonens första gyllene stund

Vinden från det öppna föntret smeker kinden som av ömhet

Sätter koppen mot munnen. Det smakar guld och hetta

 Mitt första morgonkaffe på dagar. Underbart att så lite kan göra så mycket




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-24 09:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbara härliga Kaffe! :)
2012-05-30

  Delilah Juno VIP
Morgonstund har inte alltid guld i mund, utan dålig andedräkt, sa min gamla mamma, men kaffet hjälper en att börja dagen.
2012-05-25

    Anki.A
Låter underbart !
2012-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish