Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla


Vi ses i mitt undermedvetna

Där ska jag trycka ner dig

spotta på dig

Sparka på dig

hånflina åt dina patetiska försök

Skänka dig nederlaget av att inte se mig misslyckad

Glädjen av att jag lämnar dig oberörd






Fri vers av Vingaravglas
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-24 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vingaravglas
Vingaravglas