Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

my landslide

Igår skrev jag poesi

Idag skriver jag inte poesi

Idag tänker jag

Ingen morgondag

Förvirringen i magen

Känns bra

Jag vet till slut att

Det gör inget gott

Att vända utåin på sej själv

Tvärtimot den

Allmänna religionen

Att sanningen finns längst in

Och griper man den inte nu

Är lösningen att gräva mer, ner

Sanningskänslan kommer

Inte bara av att gräva,

utan också av att fylla i gropen,

Med både gammalt och nytt

Så får själen näring

Så får hjärtat le

Så får tanken ro




Övriga genrer av TORUS
Läst 227 gånger
Publicerad 2012-05-24 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TORUS