Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

plogfåran

Efter en kväll av oro
För att jag åt en lögn
Blev det en natt av drömmar
Och en rätt så skön sömn

Och oron blev en tröskel
På andra sidan den
Hördes helt andra röster
Och jag blev stark igen

Men något helt nytt hände
På något sätt var det
som att den oron vände
Bort urgammalt förtret

Den kommer ej igen nu
Vet jag med säkerhet
Men vad som händer sen du
Är det ingen som vet




Övriga genrer av TORUS
Läst 278 gånger
Publicerad 2012-05-30 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TORUS