Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ytan

Jag vill skriva det viktiga
Som göms inuti mej
Men det kommer inte fram
Det har inte gjort det på en vecka
Varje gång jag skriver
Tänker jag, det här gången Kommer det
Men var gång blir det krimskrams
Med små små korn av renaste guld
Det är poetens öde




Fri vers av TORUS
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-29 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TORUS