Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oallvaret

När allvaret inte finns
finns inget
Sade någon en gång
Men den hade fel

Det är för mycket allvar
I världen
Så när det inte finns
Blir helheten hel

Jag vill leva utan det
En vecka
En hel månad ett år
Ännu längre tid

Då alla är lyckliga
Ett solsken
En kär lek en skulptör
Som ger världen frid




Fri vers av TORUS
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-29 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TORUS