Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror minsann jag har gått bort




lägger korten ett och ett och
ett

på varandra


prickar för för för många



du kan inte spela poker säger jag
nej men jag har ett pokerface



vackert slår allting ut
pengarna

näsbrännan
bränn-

nässlan


spenat - energi = stark




solen får spader i solskenet

vattnar rabatterna i gångarna
rensar

höljer hela mig

i dimma



men skrattar ej
då jag plötsligt minns

tacklar

vacklar



ingen ser
jag ber

inte sådana böner jag ger order



väntar sen

på timmen efter

den

den

den


för många på hög











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-05-24 15:00



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Älskar ditt sätt att bygga dina ord och funderingar på.
Gillar och gillar mycket/ kram
2012-05-25

    ej medlem längre
Du bygger ordkrumelurer och skulpterar med känslor....och allt blir så underbart att få ta del av!
2012-05-24

    ej medlem längre
Jaså, du ber? Fint! Allt Gott!/Birre
2012-05-24

    ej medlem längre
föreslå dubbel insats! du vinner.. *
2012-05-24

  Robert Jonsson VIP
gillar din mening, solen får spader i solskenet, lysande.
2012-05-24
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP