Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slår ett slag för ett nytt ord...

Nya ord kommer till så fort, så snart vet man
väl inte ens själv om vad man i fortsättningen heter.
För häromdan sa nån till mig, tjej
håll fram dina "famnextremiteter "!
Utan att veta något alls om detta
höll jag sekunderna innan precis fram just de rätta
och bådas armar hamnade då i framsträckta trevligheter!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-24 18:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det var ett festligt ord. Speciellt barn är fenomenala på att hitta på nya ord. Kul att du delade med dej av detta.
2012-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt