Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din skugga



I din skugga
vid en glittrande bäck,
vill jag
rinna mig ren

I din skugga
under en bruten kvist,
vill jag se oss
förenas

I din skugga
kan du orka mig
vila
i din famn

I din skugga
vill jag svalka mig
medveten


I din skugga
i slutet av din doft,
vill jag finnas
för alltid.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-25 19:00



Bookmark and Share


  alvan
Mycket vacker och finstämd text! Första stycket fastnade särskilt. Bra!
2012-05-26

  Lovisa Lindbom
Mkt fint!
2012-05-25

  kerstin skriver VIP
en mycket vacker dikt,
jag tycker särskilt om:

// .. kan du orka mig
vila
i din famn. //

men punkterna väljer jag bort när jag läser
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP