Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömmer mig förbi


Dina händer
jag inte känner

Dina blickar
jag inte glädjer

Dina toner
jag inte kan spela

Dina sorger
jag inte får trösta

Din kärlek
jag inte kan besvara

Ditt liv
jag inte får dela.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-26 00:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Lite sorglig, men längtande.
2012-05-26

  alvan
En vacker text om att önska sig nära...
2012-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP