Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

24 timmar




det verkar som
regnet kom

istället för

tårar


jag ser mig om
undrar som

jag kunde tveka

välja, försaka


på jakt idag
i arla morgon

daggen är inte

regnet är mer


vad jag ser
utom min värld

det är koraller

en manet


färger som funnits
flagnat spätts ut

jag lackar över

väntar


24 timmar till









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-26 08:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som i väntan på
undertiden
under tiden
längtanväntan
2012-05-27

    ej medlem längre
Härligt att läsa...som en frisk fläkt!
2012-05-26

    Max Poisé
Snyggt P!
2012-05-26

  ResenärGenomLivet VIP
Man får ta dagen som den kommer. Fint.
2012-05-26

  Anya VIP
En fin text om hur man klarar dagen 24 timmar till. Gillar!
2012-05-26

    ej medlem längre
denna var mkt fin---
2012-05-26

    ej medlem längre
spätts ut.. gillar!
2012-05-26

  LenaJohansson VIP
kryptisk...hm
2012-05-26
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP