Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen i garaget

en äldre man i sitt garage
han hängde nästan upp och ner
kanske var det inte allt
men det var det jag kunde se
han tog ett tåg till höstens land
och för första gången nu
var det en enkelbiljett han köpt
det må vara tragiskt men det är sant
efter en tid fick priset bli ditt liv
du lämnade efter dig en tant
i ett hus och garage




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-26 09:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket berörande
2012-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling