Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag såg mig i dig


När jag såg mig i dig,
berörde du stranden
som låg väntande
på oss

När jag såg mig i dig,
var vår tid en visare
som inte rörde sig
för oss

När jag såg mig i dig,
föll vi tanklöst
i den vind som mojnade
under morgonsolens låga

När jag såg mig i dig,
låg du spegelblank
och tillät dig komma
till min inre kammare

När jag såg mig i dig,
berörde du mig.






Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-26 09:55



Bookmark and Share


    Anneli A
Vackert!
2016-11-04

  Änglaögon
Vacker text!
2012-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP