Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och mina underbara händer - det kommer saker ur dem



se
min hand syns
imorgonljuset, rör
sig
alldeles själv



ensam
på egen hand
sitter för mig själv

(som min far korrigerade mig när jag sa jag 'sitter själv' -
"ja, det klart du sitter själv, det kan ingen annan göra åt dig - vad du menar är att du sitter ensam, för dig själv")




se, min hand
penseln
tangentbordet, det rör på sig

livet
där i handen



handen är inte ensam
den har ju mig
och sin kompis, andra handen
som också syns

tror på dem

tror på dem











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-26 10:42



Bookmark and Share


  Katasterismi
jag vill läsa mer av dig.
2012-05-29

    ej medlem längre
Jag känner din hands ensamhet och sträcker ut min hand som sällskap.
2012-05-26

    ej medlem längre
Dina tankar är så krumeluriga...jag ler när jag läser om din pappa....och jag ler åt dig och dina fundror!
2012-05-26

  Järnkatten
Mycket bra, läser ömhet och livsbejakelse i denna...
2012-05-26

  Dufvenberg
Just det! Man skall förundras över vad kroppen och själens förunderlighet.
2012-05-26

    ej medlem längre
finurligt en smula söt!
2012-05-26

    ej medlem längre
Bra älskade Princessa!
2012-05-26
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP