Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

abruptum

 

 

så har jag kommit till den punkt

där jag har min främsta plikt, den mot mig    

                                                          själv




Fri vers av Rachel Roth
Läst 294 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-26 14:32



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Den viktigaste av alla att inte sälja sin själ.
2012-06-23

  rebecca d
en mkt viktig punkt!!
tar längst tid att komma dit..
2012-05-27

    ej medlem längre
som alexander bard sa: det är en plikt att älska sig själv. ett uttalande som förändrat allt.
2012-05-27

    ej medlem längre
Visst är det härligt

att det är aldrig för sent ...
2012-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth