Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
textrad o titel från jamiroquai's virtual insanity


now there is no sound - for we all live underground





gnager bark
detta träd försvinner
det fanns en värld
som påminner
lite om
channie west's utomjordiska resor
och eskapader
i långa rader
dikterade examen
ett lekamen
från ett bröst
men de
hade horn
som jamiroquai
han som sjöng så bra
'virtual insanity'










Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-26 18:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
thats fine!
2012-05-26

    ej medlem längre
Kul!
2012-05-26

  Larz Gustafsson VIP
"We're going down to the underground", som Poly Styrene i X-Ray Spex sjöng.
2012-05-26
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP