Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

24 timmar till och lacket är torrt




när 24 timmar gått
tittar åt samma håll

allt har hänt så fort
en nanoevighet känns det som

vad har ni gjort
sovit gott

drömt er bort
glömt er dröm

stigit upp



tagit vattnet
till bryggaren

till kaffet
till morgonsmörgåsen

sen satt er här
väntat

tittat
sökt

något mer












Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-27 07:20



Bookmark and Share


  kirsti ylinikka VIP
Sparsmakad, men vacker morgon (stund i livet).
2012-05-28

    Max Poisé
Just så! Bra P!
2012-05-27
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP