Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ramen är dyrare än teckningen

jag målar en tavla
det är ditt blod jag drar över duken
en tavla där ditt blod bär skuld
när den är klar med färg och signatur
är den värd mynt i guld
som jag inte ska ha
tavlan är min
en ljuddämpare till mitt skri
som kommer på grund av dådet jag begick




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 128 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-27 09:16



Bookmark and Share


  Irkali
Mörkt, jag gillar det.
2012-05-27

    ej medlem längre
Vassa ord.
2012-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling