Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endrofiner av lilja.

Är det fel på oss
som inte orkar älska?
Är det ett problem för oss
att värma våra ådror?

Lek och lär.
Blickar i osäkerhet
är det så man blir kär?

Somliga andas,
Jag absorberar
Det ljus som ni utsöndrar
doften av lilja,
endorfiner inhaleras.

Så är det fel på oss
som inte kan älska?
Då doften av lilja
täcker vår hud
och får oss att leva.




Fri vers av Katharina BR
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-27 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katharina BR
Katharina BR