Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det grönskar


under eken


du är full av sår

invärtes

låt de nya löven smeka din hud

de kommer med en hälsning

med en varm vind

från mig till dig




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2012-05-27 22:39



Bookmark and Share


    Anneli A
Vackert!
2012-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP