Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mä kuuntelen sua..


voisko..



sun tuskas on mun tuska

enkä mä edes tunne sua

taivas on lähempänä
kuin koskaan ennen
meri vain kahluuallas..

elämä lyhyt kuin saappaan varsi

mitä ihmettä sä vielä odotat...









Fri vers av Pirjo VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-27 22:50



Bookmark and Share


    maija tuori
Suuri elämän viisaus sisältyy näihin riveihin !
2012-05-30

  Pirjo VIP
kiitti !
2012-05-29

  Minkki VIP
"meri vain kahluuallas" superbt!
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP