Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtråns ljuva sträng


En fågelsång vandrar
genom doftande allé
naturlighetens skörhet belövar sig
och släpper sin tunga börda

Vi ser det sanna stå skrivet
på ungdomliga kinder
vi finner ljuvliga stunder
och fördriver uppsatta hinder

En svepande klang
från en båge som spänns,
åtråns ljuva sträng
skälver för den vi älskar.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-27 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP