Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet väl



Jo jag vet

att allting inte står rätt till

det ömmade ju vid varje hårstrån



jag vill inte veta..

ge mig din tid

ge mig stunden




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-27 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP