Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förminska (bedöva) - för att leva




ska jag behöva bedöva
det sinne som lever
jag ser det


på bilderna från igår
jag är tom
i en dimma


ett rus
från ett krus
av välsignad blomma


som ett blått flor över

min känsliga själ









Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-05-28 07:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att leva kan ibland vara en svår konst...
2012-05-28

  Ljusletaren
Insiktstfullt vackert/ kram
2012-05-28

  lodjuret/seglare VIP
mycket poetiskt skriva
mye känsla i den
2012-05-28

  Dufvenberg
Jättevackert och med stänk av vemod.

Fint
2012-05-28

    ej medlem längre
Allt GOtt!
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP