Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en nyvunnen skrivarvän!




Änglaljus...en skrivarvän

Jag tror att du och jag

tillsammans ska mötas

någonstans där ute

där inga ord

behöver sägas

bara varandras ljus…

 

…våra änglaljus

 

att lysa upp

universums stora ljuskrona..

 

Jag tror

 

Jag vet




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-28 15:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina berörande rader till en
ny vän
2012-05-30

  Maj-Lis VIP
Vackert till din nyfunna vän
2012-05-29

  Bo Himmelsbåge
...en fin och innerlig text över att ha funnit en Själsfrände på

poeters höga strålande och toleranta himmel... här behövs ingen

facebook...! ...här finner vi varandra ändå... i Poesins...

den medmännskliga Kärlekens.... och det fria Ordets namn...!

... Amen...!
2012-05-28

    ej medlem längre
Trevligt för henne kanske, som ett internt meddelande!

Jag tycker att när en person publicerar en en text som denna, under fri vers dessutom, då blir jag rädd. Inlägg som detta gör att sidan poeter.se blir "poesins" facebook. Det är mindre bra för poesin, för ett utvecklande skrivande (ja, det personliga).

Hoppas att ni tar denna kritik till er utan att bli sur och vresig, utan att radera etc ... och för att ge er kritik på själva "dikten", det centrerade upplägget tillsammans med det kursiva och fet skrift, det känns (ser) onaturligt ut. Ja, det stilistiska spelar roll ibland.

Innehållet är lite för färgat för att det skall kännas äkta, även om det är det.
2012-05-28

    ej medlem längre
Innerligt tack ....
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP