Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min sanning och verklighet.


Min sanning

Vad är sanningen?

Allting blir sanning när du ser det med dina egna ögon.
Om jag skulle säga att du är vacker och söt,
så skulle du tveka och säga emot.

Men i mina ögon är du vacker och söt, det är min sanning min verklighet.




Fri vers (Fri form) av Jimi Hoang
Läst 2278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-28 15:28



Bookmark and Share


  MaTao
Skriv lite mer. Fin innebörd.
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Jimi Hoang