Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utveckla, fri, våga


Fågel

Va nu den fågel som du vill bli, flyg..
Flyg nu så långt och se det du vill, se..

Jag hoppas du är fågeln som du ville vara, om du inte blir den, så dröm om den.

För.. det gör inte ont av att drömma, för du kan inte bli mer besviken av att vakna än alla andra gånger, så flyg nu..

vingarna är till för att flyga.




Fri vers (Fri form) av Jimi Hoang
Läst 219 gånger
Publicerad 2016-04-30 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jimi Hoang