Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt mig få vara jag


Vara fri som jag är

Sluta missförstå mig, för jag vill inget illa med min ärlighet.
Sluta begränsa mig, för jag har fått gåvan att uttrycka mina känslor i ord.
Sluta säga att jag är blind, för vi ser alla olika perspektiv från våra synvinklar.


Så sluta, för jag är trött på att vara den jag inte är.
Låt mig få vara jag.




Fri vers (Fri form) av Jimi Hoang
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-13 11:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
"Låt mig få vara jag"

Bra avslutning på texten.
2015-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Jimi Hoang