Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla, när jag var ensam.


Främmande känsla på besök

Känner att det närmar sig, klockan börjar bli sent, kommer snart inte ha någon att prata med.
Försöker blunda, sova, räkna till hundra, men det är inget jag kommer kunna.
Ensamheten, den kryper sig fram, håller om mig i sin famn.
Det känns tomt och det är kallt, behöver dig nu, din värme, snälla gör mig varm.
Jag förblir kvar ensam, med en främmande känsla, när du försvann.


Jimi Hoang




Fri vers (Fri form) av Jimi Hoang
Läst 811 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-07 08:07



Bookmark and Share


  Millan1
En känsla som är lätt att förstå.
2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Jimi Hoang