Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyreskontrakt

det bor en sorg inom dig
som du vräkte för en lång tid sedan
men den flyttar inte ut
sorgen ockuperar ditt inre
smärtan blir skimret i dina ögon
som nu har gått från blått till svart
det är otäckt med mörka hyresgäster
speciellt när kontraktet blir för långt
du tänkte dig inte för då
därför tänker du för mycket på det nu
du är granar med ekorrar i
du är bilar med chaufförer i
du är anställd med chefer ovanför
du är normal med bristerna du fått

du är feg




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 123 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-28 18:25



Bookmark and Share


    Tea Alex
Man behöver ibland ganska mycket mod för att gå ur sin offerroll.
2012-05-28

    ej medlem längre
Stark text!
2012-05-28

  LenaJohansson VIP
bra
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling