Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta hand om mig

ta hand om mig
få min skakande skepnad att bedarra
mina fingrar har dragit runt
i den smutsigaste av jord
tvätta mitt skinn
gör mina leder oskyldiga
befria mig från solens hat
res iväg med mig
plantera mig i ett lugn
och vattna mig med kärlek
ge mig den tid jag behöver
för att födas på nytt
vänta vid krönet av vänskapen
jag orkar inte längre stå upp
för att ta smärtan
när somliga vevar igenom mig
som man gör när det är för mycket rök

i den miljö man befinner sig i




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 174 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-28 19:51



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra poesi
2012-05-29

  Katinka VIP
Intensiv och utsökt poesi. Känns!
2012-05-28

    Tea Alex
Oj, intensivt. Jag stannade upp helt när jag läste.
2012-05-28

  hansensson
Den kändes.
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling