Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När daggen dunstat


Jag torkar bort jordens vilsna tårar

med den renaste vitaste bomull

just när daggen dunstat i ditt hår,

Jag värmer bort orons kalla kårar

med lusten från mitt kärleksschatull

och låter träden sjunga där vi går.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-28 20:36



Bookmark and Share


  mare VIP
Underbar !
2012-06-02

  ResenärGenomLivet VIP
Vackra ord.
2012-05-28

    ej medlem längre
Läser dina ord med en högtidlig känsla....undersköna...
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP