Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimmans draperi


När du är hos mig

etsar vi våra bilder

på dimmans draperi

vi aldrig drar ifrån.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-28 21:15



Bookmark and Share


  alvan
Du är bra på att skriva så det känns med få ord. Fina liknelser...
2012-05-28

    ej medlem längre
Tänk att du med så få ord kan skapa så mycket...både känslor och intryck.
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP