Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista aftonen (2012)


När jag steg in i det blå
var du inte ännu där
vi hade sökt planeten tillsammans
men inte lyckats att fånga

vi svärmade som bin
strävande i förhoppningsvis kamp
aftonen var så ljuvlig
vi var en del av den

när du äntligen kom
så var tonarten lägre
det var som om du tvekade
jag visste, allt är förbi..




Fri vers av Järnkatten
Läst 401 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2012-05-28 22:22



Bookmark and Share


  Guldkatt
Gillar :-)
2012-06-03

  Robert Jonsson VIP
Starkt.
2012-06-01

    ej medlem längre
Vacker stämning i denna ..
2012-06-01

  Linda CH VIP
Snyggt komponerad text, inramad av sorgsenhet.
2012-05-31

  LenaJohansson VIP
fint..
2012-05-29

    ADI Nehlin
vackert vemod
2012-05-29

    ej medlem längre
Vemodigt
2012-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten