Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måla kommer jag göra




en dag
att låta allt bero

bara låta den gå
på autopilot




en dag
att bida sin tid

förvalta sina bilder
sinnesmålningar

inget dunkelt svårtolkat där



bara rent som en duk canvas

som en hög nytvättade penslar


färgtuberna i lådan som väntar

handens gudomliga rörelse












Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-29 08:42



Bookmark and Share


  Dufvenberg
Den här kändes hoppfull.
Som om du resonerat och
skapat en liten, om än tunn, botten
i ditt hål.

Måla.
Skapa
2012-05-29

    ej medlem längre
nyanser! *
2012-05-29
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP