Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan jag somnar


Jag tänker på allt jag varit med om
allt som jag har försakat
jag tänker på allt jag stått ut med
allt som jag fått uppleva
allt som jag trott på
alla jag har förlorat

Jag tänker på allt jag älskat
allt jag har glömt och förlåtit
allt jag har sett och förnekat
tänker på det som fått mig att le
och gråta
allt som är vackert
all sorg
all vrede
all glädje

mitt liv
min historia




Fri vers av Gigi
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-29 09:00



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
njutbara ord att läsa
tankar som känns igen
kommer i ett vackert flöde
2016-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi