Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenbrist

du monterade in två gångjärn i ditt bröst
lade ett snitt så luckan gick att öppna
själen släpper du ut på vädring då och då
känslorna dina tar sig ut likaså
dom flesta kommer aldrig tillbaka
novis som du är på känslornas hav
ögonen dina sluts när tårarna slår sig fria
och påbörjar sin färd mot regnbågen
som är vattenfattig
tack vare jupiters månar
som pumpade upp varenda droppe som gick
för att lägga ett band runt förpackningen
och sen sälja dina tårar för mynt och koppar




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 174 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-29 09:01



Bookmark and Share


  Nanna X
härligt originella bilder, gångjärnen och vattenbristen!
2012-05-29

  LenaJohansson VIP
mkt snygg början..bra
2012-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling