Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ligger bredvid mig och snarkar


Utan dig så hade jag legat någon annanstans

och tänkt andra tankar




Fri vers av Gigi
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-29 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi